sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Hommalla sensuuri jyllää – Hakkarainen vaiettiin kuoliaaksi

Hakkarais-Teukka taas meni ja möläytti. Homot, lesbot ja somalit pitäisi pakkosiirtää Ahvenanmaalle. Persujen ajojahdista mediaa on turha syyttää, sillä tällä kertaa Hakkarainen soitti toimittajalle ihan itse ja kertoi mielipiteensä. Silti ryhmyri Ruohonen-Lerner sanoi, että median pitäisi jättää Hakkarainen rauhaan. Vaikea ymmärtää, miten se olisi mahdollista. Pitäisikö toimittajien vastedes olla vastaamatta Hakkaraisen omatoimisiin yhteydenottoihin?

Hakkarainen sai puheistaan varoituksen. Edellisistä möläytyksistään hän sai jo huomautuksen. Seuraava kurinpitotoimenpide on erottaminen ryhmästä.

Mielenkiintoista asiassa on se, että Hommaforumilla kaikki asiaan liittyvä keskustelu on sataprosenttisesti sensuroitu ulkopuolisten silmistä. Vai löytyykö siitä täältä mitään?

Jälleen Hommaforum – muistutettakoon, että sen nimi ja ylöspäin osoittavat nuolisymbolit ovat peräisin hassunhauskasta Pekka Siitoin -sitaatista – sensuroi itselleen epämiellyttävät uutiset. Sama foorumi, jonka "keskustelusta" suuri osa on änkkäämistä siitä, miten valtamedia vaientaa todenpuhujat.

Rakkaat hompanssit, raukkamaisuutenne saa minut nauramaan paskaisesti päin naamaanne. Vielä paskaisemmin nauran silti valtamedialle, joka ei ole osannut tai uskaltanut uutisoida tästäkään vaan kohtelee persuja sekä heidän halla-aholaista umpikulttuurisiipeään silkkihansikkain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti