keskiviikko 31. elokuuta 2011

Jussi Halla-aho on valehteleva paskahousu

Jussi Halla-aho valehtelee blogissaan näin: "Kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta tämä ei ole Euroopan kannalta oleellista. Euroopan kannalta oleellista on, että kaikki terroristit ovat muslimeja."

Europolin tilaston mukaan Euroopassa vuosina 2006–2008 tehdyistä terrori-iskuista vain 0,4 prosenttia oli muslimien tekosia.

Jussi Halla-aho, miksi olet valehteleva paskahousu?

Suomen media, miksi päästätte Halla-ahon niin helpolla?

1 kommentti:

  1. Halla-ahon ja Hirvisaaren koko vaalikampanja perustui tällaiseen valehteluun.

    Hirvisaari jatkaa edelleen samalla linjalla ja ylläpitää kannattajiensa muslimivihaa julkaisemalla Facebook-sivuillaan väritettyjä vuosikymmenten takaisia uutisia ja vääristeltyjä tilastoja Oslon raiskauksista. Samaa tavaraa ovat islamofobiset sivustot levitelleet ympäri maailman.

    Jostain kumman syystä - mukamas sananvapauden nimissä - tämä tällainen sallitaan. On väärin ajatella, että nämä typeryydet jäävät omaan arvoonsa ja unohdetaan, jos ei niihin kiinnitetä huomiota. Sananvapaus on ihan eri asia kuin kiihottaminen kansanryhmää vastaan.

    Halla-aho ja Hirvisaari & kumpp. ovat saaneet äänestäjänsä juuri tällä konstilla: kaivelemalla ihmisessä olevan pahuuden esille.

    Heidän työnsä ei toki ole loppunut, vaan tarkoituksena on saada lisää kannattajia, lisää valtaa ja islaminuskoiset vaikeuksiin. Tämä ei ole politiikkaa, tarkoitus on romuttaa nykyinen demokraattinen järjestelmämme ja saattaa pelkurit valtaan.

    VastaaPoista